Вујовић: Пензионери су поднели највећу жртву за будућност Србије

Члан председништва Српске напредне странке Ирена Вујовић разговарала је са најстаријим суграђанима, и том приликом је изразила захвалност пензионерима који су поднели највећи терет тешких реформи за оздрављење српске економије и на тај начин свим грађанима Србије осигурали сигурну будућност.

„Пре шест година наследили смо економски разорену земљу, људе без посла, градове без фабрика, Србију без перспективе и на рубу банкротства. Захваљујући храбрости председника Александра Вучића, кроз тешке реформе, спроводећи непопуларне мере, земљу смо извукли из амбиса. Зато никада нећемо заборавити наше пензионере који су поднели највећу жртву за будућност Србије и свих њених грађана, за бољу будућност генерација које нам долазе. Хвала вам што сте разумели и што сте били уз своју земљу кад је било најтеже“, казала је Вујовић.

Вујовић је додала да пензионери заслужују најбољи стандард живота.

„Трудимо се да им свакодневном пажњом, отварањем нових клубова за старије, бесплатним излетима по Србији и другим садржајима захвалимо на несебичној подршци и свему што су учинили за своју земљу“, навела је Вујовић, јер како каже, економија Србије је сада у сигурним, домаћинским рукама и да су за остваривање даљег напретка и развоја, Србији потребни људи са енергијом, визијом и храброшћу, који не размишљају о себи, већ о томе шта ће оставити иза себе.

„Немојте се плашити Ђиласа, Јеремића и њихових тајкуна, оних што су опљачкали и задужили ову земљу, а сада покушавају силом да се врате на власт. Србија више није на коленима као што је била у време када су је они водили. Захваљујући председнику Вучићу и Српској напредној странци Србија је данас стабилна земља која се развија, отварају се фабрике, запошљавају радници, повећане су пензије и плате које ће још да расту, обнавља се живот. Варају се Ђилас, Јеремић и сви они који су уништавали ову земљу ако мисле да су грађани заборавили шта су радили и како су владали. Зато ћемо наставити да се боримо, марљивим, поштеним и преданим радом, да сваки пензионер, сваки млад човек, сваки грађанин ове земље има животни стандард какав и заслужује“, закључила је Вујовић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »