Бабурин: Компромис између добра и зла је немогућ

Заменик пресдедника руске Државне думе Сергеј Бабурин изјавио је да лекције агресије НАТО-а против тадашње Југославије говоре да је мир и приоритет само за изабране, а за све остале је сиромаштво и беда.

Сергеј Бабурин (Фото :Лола Ђорђевић)

„То ће бити увек тако докле год ови имућни остану егоистични», истакао је.

Говорећи о последицама бомбардовања СРЈ Бабурин је рекао даје некажњеност страшна ствар, а још страшнија постаје када нема наде да они икада буду кажњени. Та некажњеност, истакао је он, је довела до тога да је Америка постала земља чија главна политика је да врши агресију на земље у којима им се не допада како се раде ствари.

Американци су ту политику реализовали на основу фалсификације чињеница и као резултат гинули су на стотине хиљада цивила, а све је почело агресијом на Југославију.

„Потребно је поставити питање материјалне компензације свих штета које су начињене, али и компензације грађанима и породицама страдалих. Такође, потребно је поставити питање кажњавања оних који су одговорни за ту агресију», навео је и додао да је управо Хавијер Солана један од њих, будући да је он лично био тај који је издао наређење да се бомбардује Југославија, стога и мора да одговара за своје поступке.

Бабурин је додао и да ће Русија безусловно да подржава Србију, али „ако државна власт ћути, јако ће бити тешко светској јавности да било шта уради».

„Зашто се данас против Србије и Русије воде информациони и економски рат? Одговорићу — јер је Запад заснован на лицемерју, навикао да живи без душе. Када се Бог истргне из душе, долази до човечанске кризе, а само источно-цивилизацијска култура постаје једина шанса да Запад преживи», рекао је.

конференција «Мир и напредак уместо ратова и сиромаштва“ (Фото :Лола Ђорђевић)

„Говорим вам као пријатељ. Друштво је пред тешким избором. Када вам говоре да је избор једноставан — или европска будућност и отказивање Косова или беда — то није истина. Постоје и други избори. Савез са Русијом, потпун, као што је некада говорио Слободан Милошевић», додао је.

„Компромис између добра и зла не постоји. Компромис са људождерима је само смрт, стога је потребно борити се и то заједничким снагама», закључио је Бабурин.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »