Kruševac: SNS ponovo obmanjuje – građani nisu upali, već ušli u gradsku skupštinu!

Povodom skandaloznog i lažnog saopštenja SNS-a Kruševac i njihovog pokušaja da na sramotan način spinuju stvarnost, ovim putem se obraćamo građanima i javnosti sa tačnim informacijama koje se tiču našeg današnjeg ulaska na zasedanje Skupštine grada Kruševca.

Učesnici protesta #1od5miliona i potpisnici Sporazuma sa narodom ušli su danas na zasedanje Skupštine grada sa ciljem da gradonačelnici Jasmini Palurović i odbornicima predaju zahteve na koje ova vlast ostaje gluva i slepa već osam nedelja. Takođe, tražimo i hitnu smenu Dragana Azdejkovića, direktora Toplane, zbog čijeg je nestručnog vođenja preduzeća pet hiljada Kruševljana zimu provelo u ledenim stanovima.

Iako je zgrada opštine bila puna policije, mi smo najnormalnije ušli u salu u kojoj se održava zasedanje, bez da nas je iko zaustavio ili naredio da izađemo. Nikakvih pretnji, ružnih reči, vređanja ili incidenata nije bilo.

Mi njih nećemo nazivati pogrdnim imenima, samo ćemo po ko zna koji put pitati vlast i Srpsku naprednu stranku: do kada misli da Kruševac i njegove građanje drži kao taoce jedne nesretne i propale politike, da zlostavlja, ponižava i iživljava se nad svakim ko misli drugačije?

Želimo da podsetimo da Skupština grada Kruševca pripada svim građanima, a ne samo odbornicima vladajućeg režima. Takođe, zahtevamo hitno ostvarivanje naših zahteva.

 

S poštovanjem,

Učesnici protesta #1od5miliona i potpisnici Sporazuma sa narodom.

Ova vest Kruševac: SNS ponovo obmanjuje – građani nisu upali, već ušli u gradsku skupštinu! je objavljena na Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »