„Volkswagen“ уз наше најбоље даљаше: Страхиња Јованчевић у новом Т-КРОСС аутомобилу

Дугогодишњи партнер Атлетског савеза Србије, компанија Porsche SCG и бренд Volkswagen, одувек је вредновала најбоље резултате наших атлетичара и била уз нас и наш тим.

Страхиња Јованчевић у новом Т-КРОСС аутомобилу (Фото :Лола Ђорђевић)

Тако је и ове године, на сајму аутомобила наградила нашег најбољег даљаша, трећепласираног са Европског дворанског првенства, Страхињу Јованчевића.

Страхиња је на коришћење добио нови Volskwagen T-CROSS  аутомобил, који носи слоган I am more  (ЈА САМ ВИШЕ)“. Кључеве од ове „зверке“ уручио му је генерални директор Милош Вујановић.

„Баш се радујем што сам добио на коришћење нови T-CROSS. Још један мотив да преданије тренирам и још боље такмичим. Много ће ми олакшати свакодневни живот јер сада ће ми вожња до тренинга бити уживање а не напор, али и још више ће ми значити за даља путовања као нпр. за интернационална такмичења и митинге. Морам да признам да ми се баш свиђа и слоган овог модела «Ја сам више» , показује његову снагу, а уз дружење са њим, сигуран сам да ће и моју”, рекао је са осмехом на лицу Страхиња.

Страхиња Јованчевић и Ивана Шпановић (Фото :Лола Ђорђевић)

Поред Страхиње, на промоцији нових модела појавила се и наша најбоља атлетичарка и европска шампионка, Ивана Шпановић.

Она је прошле године на коришћење добила златни Артеон, којим је изузетно задовољна, наводи се у саопштеу Атлетског савеза Србије.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »