Никола Никодијевић: Завршени радови на реконструкцији дела Кнез Михајлове улице

Радови на реконструкцији дела Кнез Михаилове улице код Палате „Албанија” су завршени, плоче су замењене, а урађена је чвршћа и квалитетнија подлога како би све било дуготрајније, изјавио је председник Скупштине града Никола Никодијевић. 

– Један број плоча је испуцао због велике фреквенције грађана, али и због завршетка зимске сезоне, температурних разлика и посипања соли. Део проблема долази и због тога што одређени број људи овуда пролази својим колима, а то ћемо покушати да решимо постављањем потапајућих стубића који ће омогућавати улазак у овај део улице само станарима и возилима хитне службе – истакао је Никодијевић. 

Он је додао да се у овом делу града радови одвијају на неколико места и прецизирао да се завршава прва фаза радова на реконструкцији Трга републике. 

– Када будемо за неколико недеља кренули у другу фазу реконструкције, доћи ће до затварања дела саобраћаја, као и до померања окретнице аутобуса и тролејбуса, о чему ће грађани бити на време обавештени. Радимо и комплетну реконструкцију Ресавске улице, од Немањине до Вишеградске, која подразумева замену водоводних и канализационих инсталација, нови асфалт и нова паркинг места – рекао је Никодијевић.

Председник Скупштине града најавио је и да ће се у првој половини 2019. године (тренутно се чека грађевинска дозвола) почети са извођењем радова на великој деоници – Улица 27. марта, Цара Душана и Џорџа Вашингтона, која је у лошем стању и биће комплетно реконструисана. 

– Покушавамо да овим радовима надокнадимо све оно у чему је Београд заостајао у претходних двадесетак година – нагласио је Никодијевић.

 

Извор: ТВ Пинк, Беоинфо

The post Никола Никодијевић: Завршени радови на реконструкцији дела Кнез Михајлове улице appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »