Вујовић: Силеџије из СзС никада неће водити Србију

Држава Србија неће дозволити да пропали политичари, тајкуни и силеџије који су опљачкали и задужили ову земљу и њене грађане, спроводе терор над институцијама, новинарима и припадницима МУП-а, само зато што немају подршку народа па би на силу да дођу на власт, поручила је чланица Председништва СНС Ирена Вујовић.

Вујовић је најоштрије осудила синоћни насилни упад у просторије РТС-а од стране Ђиласа, Обрадовића, Јеремића и њихових силеџија из СзС, као и данашње нереде испред зграде Председништва Србије, у режији, како је навела, истих насилника који ништа добро не желе ни Србији, ни њеним грађанима.

Упад у просторије Јавног медијског сервиса је атак на медијске слободе и тековине демократског друштва, истакла је Вујовић.

Како је навела, тенденциозно подстрекивање на насиље, и претње по живот и безбедност председнику Србије Александру Вучићу, новинарима и припадницима полиције је за сваку осуду.

Вујовић је додала да такво понашање мора да буде санкционисано и изразила уверење да ће надлежне институције реаговати у складу са законом и привести правди учеснике овог срамног чина.

„Србија је демократска земља, а силеџије из СзС нису пристојна Србија и никада више неће водити ову земљу“, нагласила је Вујовић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »