Лончар: Цела Србија видела силеџијско понашање опозиционих лидера

Министар здравља Златибор Лончар оценио је да је у синоћним догађајима око и у РТС-у, као и на улицама Београда данас, цела Србија могла да види силеџијско понашање опозиционих лидера и њихових присталица, који су насилним путем хтели да руше правни поредак наше државе.

„Надлежни државни органи морају моментално и без изузетка да реагују на овакве и сличне појаве када појединци без икаквог легитимитета и подршке грађана Србије покушавају на вулгаран и силеџијски начин да угрозе правни поредак наше државе“, рекао је Лончар.

То су људи који Србији не желе стабилност, просперитет и нове инвестиције, то су људи који нашој деци доносе несигурност и неизвесност, рекао је Лончар.

„Србија је гласала за Александра Вучића, не једном, већ више пута и то у огромној већини, што силеџије попут ових од синоћ и данас, никада неће доживети“, истакао је министар.

Лончар је поновио да инсистира да сви државни органи поступе у складу са својим овлашћењима и спрече даљу ескалацију терора мањине над већином и свима онима који часно и савесно раде свој посао како се оваква дешавања више никада не би поновила, јер смо обавезни да нашој деци оставимо уређени систем, а не анархију и јавашлук, какви неки прижељкују.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »