Дубровник: Родитељи наговорили децу да оштете српске таблице

У дубровачком насељу Нова Мокошица неколико малолетника оштетило је регистарске ознаке три аутомобила из Србије, јер су им родитељи рекли како је реч о «злочестим аутима», пишу дубровачки медији.

Оштећене су београдске и сомборске регистарске ознаке, које су претходно скинуте са паркираних возила, о чему је упозната и полиција, али, за сада, нема званичне реакције и информације да ли су родитељи ових малолетника позвани на испитивање у полицију.

Медији у Дубровнику пишу да су регистарске ознаке оштетила деца, али да се не може са сигурношћу говорити да ли су их она и скинула са возила.

Када им је једна особа пришла и питала их због чега то раде, малолетници су одговорили како им је «тата рекао да су то злочести аути», наводе медији.

Дубровчани на друштвеним мрежама и у коментарима на локалним порталима осуђују овакво понашање малолетника и њихових родитеља.

На подручју Дубровника и раније су непознати починиоци ексерима оштетили возила са српским регистарским ознакама, те на њих лијепили налепнице различитог садржаја.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »