Konkurs za ENCATC nagradu za kulturnu politiku i menadžment

Tuesday, February 26, 2019 – 00:00 to Wednesday, May 1, 2019 – 23:45

Evropska mreža za kulturni menadžment i kulturnu politiku (ENCATC) objavila je konkurs za nagradu za istraživački rad u oblasti kulturne politike i menadžmenta u kulturi za 2019. godinu.

Nagrada je ustanovljena kao podsticaj za akademska istraživanja u oblasti kulturne politike i menadžmenta u kulturi. Takođe, ENCATC nagrada ima ambiciju da doprinese procesu stvaranja mreže akademaca koji su sposobni za realizovanje značajnih istraživačkih projekata u oblasti kulturne politike i menadžmenta.

Dobitnik/ca nagrade za 2019. godinu biće proglašen/a 3. oktobra 2019. godine na ceremoniji u Dižonu u Francuskoj, u okviru godišnjeg Kongresa ENCATC-a, koji će biti održan od 2. do 5. oktobra na temu “Različitost i održivost rada. Politike i prakse iz kulture i obrazovanja”.

Nagrada ENCATC ustanovljena je 2014. godine kao priznanje za najbolje i najrelevantnije nedavno objavljene doktorske teze mladih istraživača iz svih delova Evrope i ostatka sveta.

Nagrada se sastoji od prevoda pobedničkog PhD rada na engleski jezik i njegovog objavljivanja u ENCATC-ovoj ediciji o kulturnoj politici i menadžmentu, koja ima obezbeđenu međunarodnu distribuciju.

Konkurs je otvoren do 1. maja 2019. do ponoći (po briselskom vremenu).

Prijavljivanje košta 30 evra, a uplaćuje se preko PayPala.

Detalje o načinu prijavljivanja i uslovima konkursa moguće je naći na sajtu ENCATC-a

(SEEcult.org)


Source: Портал за културу Југоисточне Европе SEEcult.org (http://www.seecult.org)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »