Jovanović na protestu “1 od 5 miliona” u Užicu: Srbija se uspravila, nema nazad!

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u beogradskom parlamentu Nikola Jovanović poručio je večeras na protestu “1 od 5 miliona” u Užicu da se “Srbija uspravila” i da će osvanuti jedna drugačija Srbija koja će biti pravedna, efikasna i razvijena evropska država.

“Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić ne može više da skupi ni hiljadu ljudi u gradovima Srbije, 70 autobusa u Smederevo, 40 u Sremsku Mitrovicu. Policija neće da piše kaznu kada vidi nalepnicu ‘Jedan od pet miliona’. Mi ćemo pobediti, to već i oni vide”, rekao je Jovanović, koji je i potpredsednik Narodne stranke.

On je kazao da Srbija više nikada neće biti ista.

“Pink neće imati frekvenciju. Firma koja dobije subvenciju, moraće da isplaćuje platu od najmanje 350 evra mesečno. Građani će direktno birati svog predsednika opštine i gradonačelnika, neće biti okruga bez poslanika”, dodao je Jovanović.

Jovanović je istakao da gradska vlast u prestonici “uništava Beograd, pljačka i podiže poreze”.

“Grade neku gondolu koja je, uzimajući u obzir dužinu, jedanaest puta skuplja od one na Zlatiboru, grade tu besmislenu skalameriju dok Srbija zamire”, rekao je Jovanović.

Jovanović je, kao drugi primer neodgovorne i katastrofalne politike vlasti SNS-a, naveo postavljanje džinovskog jarbola sa zastavom, za koji će vlast u Beogradu izdvojiti tri miliona evra svih građana.

“Naša zastava je najlepša na svetu i trebalo bi na svakoj kući da visi, ali tim karikaturalnim projektom samo kriju sramotu da je ministar vojske julovski dezerter koji u 47. godini uči da namešta krevet i čisti pušku. On bruka sećanje na Stepu Stepanovića, Petra Bojovića, Živojina Mišića”, naveo je Jovanović.

Ova vest Jovanović na protestu “1 od 5 miliona” u Užicu: Srbija se uspravila, nema nazad! je objavljena na Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »