Konkurs Beldocsa za volontere

Wednesday, March 6, 2019 – 21:00 to Friday, March 15, 2019 – 23:45

Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs, čije će 12. izdanje biti održano od 8. do 15. maja u Beogradu, poziva ljubitelje filmova, koji vole da se druže i žele da upoznaju nove ljude, da se prijave za volontiranje i postanu deo Beldocs tima.

Volontiranje na 12. Beldocsu pruža priliku zainteresovanima da postanu deo međunarodnog filmskog festivala i steknu praktično iskustvo u organizaciji kulturnog događaja.

Takođe, volonteri će imati priliku da gledaju neke od najboljih dokumentarnih filmova iz čitavog sveta, uspostave lični kontakt sa njihovim autorima, kao i da se druže sa mladima sličnim sebi.

Po završetku festivala, volonteri će dobiti sertifikat o volontiranju koji mogu da iskoriste za svoju biografiju, dok najvrednije očekuje putovanje na neki od prestižnih međunarodnih filmskih festivala.

Za Beldocs su potrebni volonteri za PR, digitalnu komunikaciju, protokol, promociju, hospitality i prevodjenje, kao i dizajneri, fotografi, kamermani, montažeri i snimatelji zvuka za realizaciju reklamne kampanje.

Rok za prijavljivanje je 15. mart 2019. godine.

Prijavljivanje je putem formulara koji se nalazi OVDE

Pripremne aktivnosti za 12. Beldocs počinju već početkom aprila.

Kontakt za dodatne informacije volonteri@beldocs.rs.

(SEEcult.org)


Source: Портал за културу Југоисточне Европе SEEcult.org (http://www.seecult.org)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »