СПС за брже и опште прихватљиво решење проблема на КиМ

Високи функционер Социјалистичке партије Србије Владан Заграђанин примио је делегацију социјалиста са Косова и Метохије, на челу са председником ПО СПС КиМ и народним послаником Звонком Стевићем.

У разговору о актуелној политичкој ситуацији и изузетно тешком стању у коме се српски народ на КиМ налази, исказано је потпуно разумевање за њихове проблеме и одлучна намера СПС да се што брже изнађе опште прихватљиво решење.

Владан Заграђанин је истакао да ће СПС, заједно са коалиционим партнером, учинити све да се положај српског народа на КиМ побољша и да им се, кроз  поштовање људских и политичких права која заслужују сви грађани, омогући стабилан и безбедан живот.

Заграђанин је подвукао да су социјалисти и Социјалистичка партија Србије за дијалог и мирно, компромисно решење  проблема КиМ, што и председник СПС Ивица Дачић у својим активностима и сусретима са међународним званичницима увек истиче.

Закључено је да се настави са активностима у превазилажењу изузетно тешког стања, због кога ће и састанци са социјалистима КиМ бити интензивирани.

The post СПС за брже и опште прихватљиво решење проблема на КиМ appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »