Картел снимио брутални напад на ривале, нису имали милости ни за рањенике (узнемирујући ВИДЕО)

Наоружана група за коју се сумња да припада мексичком нарко картелу Санта Роса де Лима поставила је снимак камере са шлема масакра банде ривала, која је вероватно била део картела Халиско Нуева Хенерасион (Cártel Jalisco Nueva Generación).

Муњевит удар на лимарску радњу, приликом ког је убијено пет људи у граду Гванахуато, почео је паљбом из јуришних пушака док су нападачи пристизали у пикапима. Добро наоружани криминалци у панцирима су затим организовано, налик војсци, искочили из приколица и из близине докрајчили рањене браниоце поред врата. Онда су колима развалили врата гараже и упали унутра.

Један од њих, вероватно вођа, носио је GoPro камеру на шлему и наредио јуриш после почетних рафала, а изгледа да “операција” није потпуно успела јер им је побегао шеф “испоставе”.

Два картела су у рату од 2017. а вођа Халиско Нуева Хенерасиона је бивши сарадник ологлашеног Хоакина Гузмана, званог Ел Чапо, који је недавно у Њујорку проглашен кривим за, између осталог, организовани криминал, прање новца, прекршаје са ватреним оружјем и трговину наркотицима.

Узнемирујући крвави пир почиње од 1,96 минута снимка:(vanguardia.com.mx/dailymail.co.uk)

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »