Ђукановић припрема контра-митинг на годишњицу НАТО агресије

Председник Црне Горе и лидер ДПС-а Мило Ђукановић припрема за 24. март контра-митинг, који треба да му послужи да се покаже како наводно и даље ужива подршку грађана.

Индикативно је да се контра-митинг припрема баш за 24. март, када се обележавају две деценије од НАТО агресије на СР Југославију. С обзиром на срамну улогу Ђукановића током агресије НАТО на нашу земљу, заказивање контрамитинга за тај датум представља више него јасну провокацију.

Као формални организатори контрамитинга појавиће се неколико црногорских „патриотских“ организација, а скуп ће се одржати под слоганом „Црна Гора изнад свега“.

Иначе, слоган „Црна Гора изнад свега“ је копија слогана Хитлерових нациста „“Deutschland über alles” или „Немачка изнад свега„.

Ђукановић је већ почео теренску припрему за овај скуп, па се тако увелико одржавају седнице општинских одбора ДПС-а, на којима се саопштава пуна лојалност партијском шефу.

Тако је Општински одбор ДПС Цетиње у среду вече одржао седницу, са које је поручено да Ђукановић има пуну подршку, као и да његова политика нема алтернативу.

Седници су, поред чланова Општинског одбора, присуствовали и одборници у Скупштини престонице Цетиње, као и координаторка испред Председништва ДПС Далиборка Пејовић и чланица Извршног одбора ДПС-а Тамара Вукашиновић.

„Сматрамо да подршка са Цетиња председнику Црне Горе и ДПС-а Милу Ђукановићу и нашем партијском врху има посебну тежину, а да су вредности политике ДПС-а без алтернативе„, наводи се у саопштењу Општинског одбора ДПС-а.

ИН4С

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »