Вујовић: Београђани не заслужују да буду жртве насилника из лоповског савеза

Председница општине Савски венац и чланица Председништва СНС Ирена Вујовић апеловала је, поводом напада на страначке просторије СНС на Савском венцу, на државне органе да стану томе на пут.

„Дивљаштво Ђиласовог, Јеремићевог, Обрадовићевог и Трифуновићевог савеза се наставља“, навела је Вујовић, додајући да су током ноћи упропашћене и страначке просторије СНС на Звездари, а у недељу и на Вождовцу.

„Током суботње шетње, Ђиласови, Јеремићеви, Обрадовићеви и Трифуновићеви следбеници наружили су Београд и напали раднике “Градске чистоће“ који су били на свом радном задатку. Питам се колико још бахатости и насиља треба Београђани да трпе“, додала је Вујовић.

Како је рекла, „насилници лоповског савеза“ су свесни, али их не занима, то што ће Београђани морати да плате да се одржава комунални ред, „због њиховог вандализма и дивљаштва“.

„Апелујем на надлежне државне органе да што хитније стану на пут тој осионости. Београд и Београђани не заслужују да буду жртве и таоци ових политичких креатура које гледају само властиту корист и џеп и у ту сврху злоупотребљавају грађане“, додала је Вујовић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »