Рама: Нема ТВ дебате са избеглицама из парламента

Албански премијер Еди Рама забранио је министрима и посланицима његове Социјалистичке партије да учествују у телевизијским дебатним емисијама са бившим посланицима опозиције, који су се прошле недеље одрекли посланичких мандата, преноси портал «А1он».

«Немојте ићи на ТВ дебате са онима који су се одрекли посланичких мандата. Не треба да идете на дебате са избеглицама из парламента», поручио је Рама својим посланицима и министрима.

Према његовим речима, бивши посланици више нису «на другој страни парламента».

«Они више нису на другој страни парламента и заслужују непоштовање од стране њихових гласача и наше одбијање да расправљамо с њима ван парламента», казао је албански премијер.

Претходно је опозиција саопштила своју стратегију о даљем деловању, најављујући масовне протесте сваког четвртка испред Парламента када се одржавају седнице

После сусрета са председницима општинских организација опозиционе Демократске странке, лидер Љуљзим Баша је изјавио да ће се протести наставити до обарања Рамине владе, додајући да «неће бити одржани избори са наркомафијом и балканским Мадуром», како је Баша назвао Раму.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »