Мостар: Више од 15 особа повређено у орканској бури

Више од 15 особа примљено је данас у Кантоналну болницу «Др Сафет Мујић» у Мостару због прелома и других повреда задобијених у олујном невремену.

У овој болници кажу да је неколико примљених пацијената хоспитализовано, углавном због прелома, пренели су локални медији.

Медији су раније објавили да је у ову болницу хоспитализовано најмање шест особа, међу којима и дете које су након удара буре притиснула гаражна врата, те су му поломљени прсти руке.

У најтежем стању је радник бензинске пумпе «Газпром» на Текији, којег је у послеподневним часовима у главу ударила даска, због чега је задобио повреде опасне по живот и хоспитализован је на Оделењу за интензивну негу.

Оркански удар буре бацио је једну жену, која је пала и сломила кук. У Кантоналну болницу довезена су и двојица мушкараца — један са преломом надлактице, а други због повреде шаке и врата.

У Универзитетској клиничкој болници Мостар рекли су да им се јавио мушкарац због повреда главе, које је задобио када је дрво пало на аутомобил у коме се налазио.

Олујно невреме почело је синоћ на подручју Херцеговине, а јак ветар нанео је велике штете у више градова.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »