Михајловић: Савез за Србију нуди враћање у прошлост и заустављање развоја

Чланица Председништва Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић оценила је да су Србији потребни стабилност и економски развој како би грађани живели боље, а не стално враћање у прошлост и заустављање развоја, што нуде лидери опозиционог Савеза за Србију.

„Политика која води Србију напред, заснива се на одговорности, одлучности и резултатима. Оно што опозиција данас нуди грађанима није ништа друго него враћање на њихове опробане рецепте владања, у којима се грађани обмањују лаким решењима, тешки проблеми гурају “под тепих“, а политичари воде рачуна о сопственом интересу“, рекла је Михајловић.

Она је навела да се од опозиције и на питања о Косову, о односима у региону, о Европској унији, о бољем животу за грађане, може „чути само да ништа не ваља, али ниједан предлог како да ствари у Србији буду боље“.

„Да је СНС наставила да ради са истом политичком памећу и “добрим намерама“ као они пре нас, не бисмо данас имали ни стратешке партнере за Железару и РТБ Бор, ни националног авио-превозника, јер би се ЈАТ, какав смо затекли, угасио. Не би било ни стабилног буџета, ни 500 километара обновљених пруга, јер се до њих не долази блокирањем свега и лаким решењима које предлаже опозиција“, рекла Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »