Вулин одговорио Скоту: У земљи у којој сте гост, боље би Вам пристајала скромност од бахатости, Србија увек била на правој страни историје

Србија је увек била на правој страни историје. Српски народ никада није погрешио у избору. Тамо где су Срби, тамо је и право и правда, изјавио је министар одбране Александар Вулин, реагујући на изјаву амбасадора САД, Кајла Скота, да је Србија на погрешној страни историје.

Александар Вулин (Фото: Лола Ђорђевић)

«Када следећи пут амбасадоре Скот, пожелите да делите лекције Србији, сетите се да Србија сама бира пријатеље, да Србија није колонија и да сте после бомбардовања Србије изгубили свако морално право да говорите о праву и правди.

«У земљи у којој сте гост, боље би Вам пристајала скромност од бахатости», навео је министар одбране, Александар Вулин, реагујући на изјаву амбасадора САД, Кајла Скота, да је Србија на погрешној страни историје», навео је Вулин у изјави за јавност.

Подсетимо, амерички амбасадор у Србији Кајли Скот је коментаришући позицију Србије по питању тренутне политичке кризе у Венецуели, на свом Твитер налогу написао да Србија је на погрешној страни историје.

«Народ Венецуеле гладује под нелегалном владавином диктаторског режима. Више од 50 држава Латинске Америке, Северне Америке и Западне Европе стале су уз народ Венецуеле и привременог председника Гваида. Србија је на погрешној страни историје», написао је на твитеру Скот, чија земља такође подржава Гваида.

 

 

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »