Osnovan Savez za Srbiju – Čukarica

Lokalni Savez za Srbiju osnovan je sinoć u beogradskoj opštini Čukarica, a čine ga Narodna stranka, Demokratska stranka, Dveri, Levica Srbije i Udruženi sindikati Srbije „Sloga“.

Potpisivanju zajedničke izjave o osnivanju Saveza na Čukarici prisustvovali su predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, predsednik Dveri Boško Obradović, zamenica predsednika Levice Srbije Ferida Čustović, predsednik “Sloge” Željko Veselinović i potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ Nikola Jovanović.

Jovanović je u obraćanju prisutnima izjavio da aktuelna vlast ne izdaje samo nacionalne interese, već i elementarne interese Beograđana.

„Za ponedeljak su zakazali sednicu Skupštine Beograda koju će odbornička grupa ’Savez za Srbiju’ bojkotovati i koja će biti nelegitimna. Ne želimo da dajemo veštačko disanje sistemu koji pije krv Beograđanima“, rekao je Jovanović.

„Nije nam, međutim, promaklo da su za tu sednicu planirali rebalans budžeta. Vlast koja je već krajem februara primorana na rebalans nema kredibilitet da upravlja srpskom prestonicom“, istakao je Jovanović.

Ova vest Osnovan Savez za Srbiju – Čukarica je objavljena na Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »