Козарев: Борко Стефановић стаје у одбрану граница самопроглашеног Косова

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 13.02.2019.

 

Душан Козарев

члан Главног одбора Српске напредне странке

 

Када Борко Стефановић дигне глас против промене граница на Балкану, он заправо стаје у одбрану граница самопроглашеног Косова, јер управо је он као преговарач са Приштином чинио све да административна линија према нашој јужној покрајини постане граница у правом смислу те речи.

Врхунски је безобразлук када неко ко је чинио све да разграничи Србе од Срба и границе инсталира тамо где им место није, упозорава на опасности које прете од промене граница.

Када их је он мењао на штету српског народа, онда то није било штетно, а сада када Срби теже да заштите своје националне интересе, онда је за Стефановића то опасно и анахроно.

Додатну одвратност изазива то што Стефановић кампању против сопственог народа и државе води у босанско-херцеговачким медијима, и то у тренутку када се у тој држави српском народу оспорава право на Републику Српску, односно право на само постојање.

Стефановић може да лаже и себе и оне који српском народу нису наклоњени да је власт у Србији уздрмана и да су на улицама милиони присталица Савеза за Србију, али грађани наше земље знају да је он политичар без будућности и шраф у једном криминалном механизму чији је једини циљ напад на државну касу и наставак лоповског похода на све оно што нису стигли да опљачкају у време док су били на власти.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »