Дачић: Сваки мој наступ садржи критику опозиције

Сваки мој наступ садржи и критику опозиције, а исто раде и Антић, Ружић, Славица Ђукић Дејановић и остали када добију просторе у медијима, изјавио је министар спољних послова и лидер СПС Ивица Дачић, одговарајући Блицу на оцену листа да је „СПС испод радара у рати власти и опозиције“.

„У Данасу чак пишу да је Предраг Марковић Вучићев пропагандиста. При томе, ми смо коалициони партнет СНС који је самостално изашао на изборе, за разлику од који су били на Вучићевој листи, а сада ћуте, па и из његове странке“, рекао је Дачић.

„Кад Расим каже да треба игнорисати протесте, то је ваљда за неке у реду, а када бих ја то рекао, одмах би испало да се колебамо. ПУПС, Карић, Ненад Поповић, СПО, шта је са њима“? пита Дачић.

Каже, међутим, да они њега не интересују, већ СПС, који је заједно са Вучићем и да уопште у његовој странци не размишљају о некој новој коалицији.

„Оно што ради опозиција је штетно за Србију и то је апслоутно неприхватљива опозиција за нас. Иначе, људи су често опортунисти, углавном се не мешају у тешке ствари. Па ни мене не бране моји из СПС, ни из СНС, кад ме неко напада, кад ми Пацоли прети атентатом ли ме назива замеником балканског кољача који не треба да учествује на седницама СБ УН. Зато разумем потребу да сви у коалицији будемо солидарни и делимо одговорност“, казао је Дачић.

Он истиче да „само глуп човек може да се удружује са губитницима“.

„Ја ипак нисам глуп“, закључио је Дачић, уз констатацију да се „не може бити на средини пута, јер ће сви да те прегазе“.

Извор и фото: Танјуг

The post Дачић: Сваки мој наступ садржи критику опозиције appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »