У Немачој отворен хотел посвећен кобасици(ВИДЕО)

У Немачкој, земљи месних прерађевина, кобасица је недавно добила свој хотел.У једном селу код Нирнберга, где је кобасица не само на јеловнику, већ и декор на зидовима, пренела је агенција Франс прес.

Први хотел у свету посвећен кобасици, који је вегетаријанцима ноћна мора, представља остварени сан немачког месара Клауса Бебела. Здање отворено у септембру све више привлачи туристе из Европе.

У каменој кући, на око 40 минута вожње од Нирнберга, хотел нуди седам соба и две сале за предавања и дегустације кобасица.

Бебел (48) је рекао да је дошао на идеју о таквом хотелу како би се задржала локална производња месних прерађевина која се суочава са све већом конкуренцијом индустријске прозводње.

Његова породица производи и продаје кобасице од 19. века. Међутим, нестаје породична производња месних прерађевина у земљи познатој по љубитељима меса.

У хотелу је све у знаку меса. На улазу се каче мантили на куке које личе на кухињске ножеве, огромне слике свиња су на вратима тоалета, док су сапуни и јастуци у собама у облику кобасица. Назив кобасица написан је на неколико језика по целом хотелу.

Хотел нуди и кобасице од јунетине за посетиоце који не једу свињско месо.

Бебел, који каже да воли живот у селу, рекао је са осмехом да су Немци већ познати по кобасицама и пиву и да то треба и понудити туристима.Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »