Орлић: Опозиција не бојкотује ни ресторан ни благајну

Посланик СНС Владимир Орлић изјавио је данас да постоји стабилна парламентарна већина и да парламент може да функционише легитимно и без учешћа дела опозиције.

“Да ли то што су се ти посланици уписали да би узели путне трошкове, а нису ушли у салу препрека да скупштина ради нормално? Није. Зна се како парламент функционише, уколико постоји парламентарна већина”, рекао је Орлић на конференцији за новинаре упитан да ли рад парламента може да буде легитиман уколико део опозиције не присуствује седницама.

Коментаришући то што део опозције није присуствовао посебној седници на којој је говорио председник Словеније Борут Пахор у понедељак, Орлић је рекао да су се они уписали за путне трошкове и да је то показало да је суштина њиховог односа са парламентом оно што ће да добију на благајни. Орлић је рекао да посланици који причају о бојкоту и такозваној симулацији демократије долазе на седнице одбора и не бојкотују ни благајну ни ресторан.

“Од тог њиховог бојкота ће скупштински ресторан само да профитира, што су мање у сали то више времена проводе тамо, па праве мало већи промет”, рекао је Орлић.

 

 

 

извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »