Лопова прстен “натерао” на суманут потез, а тек како му је «оргинална» била одбрана(ФОТО,ВИДЕО)

Ирски туриста прогутао је дијамантски прстен од 2,5 карата вредан 40.000 долара у турској јувелирници “јер је пао у транс чим га је видео”. Иан Кембел (54) оптужен је за покушај крађе у Мармарису 4. октобра прошле године, а када је 23. јануара дошло време да да исказ пред тужиоцем ово је била његова “оригинална” одбрана.

Ирац је тог, умало кобног, дана разгледао накит, а када му је овај прстен запао за око ставио га је у џеп, али није имао план шта даље, па је одмах ухапшен и превезен у болницу.

Пао сам у транс када сам видео дијаманте. Продавац ми је нешто говорио али га уопште нисам чуо. Када сам дошао себи напипао сам дијамант у џепу и прогутао га у паници када су кренули да га траже по продавници – описује Кембел своју верзију догађаја тужиоцу.

Испоставило се да је овај потез био лош из више разлога, јер је лопов завршио на операцији када се накит заглавио у његовим цревима.

Лекари су уживо пратили кретање веома скупог страног тела али лаксативи, трчање, скакање и велика количина течности нису били довољни да га избаце “природним путем”, па су после 36 сати хирурзи морали да интервенишу.

Кембел своје понашање такође правда трагичним губитком супруге у саобраћајној несрећи.

Изгубио сам жену у удесу у Ирској. Њено тело остало је данима у колима на дну језера. Њена бурма са дијамантом остала је изгубљена после неуспешне потраге. Од тада, сваки пут када видим прстен са дијамантом сетим се ње. Осетим јак нагон да узмем то прстење, посебно када је јако скупо и има велики број карата – препричава своју трауму Ирац.

Нажалост по њега, али крајње очекивано, тужилац му уопште није поверовао и против њега је подигнута оптужница. Суђење је у току.(odditycentral.com)

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »