«Демократија» склопила договор са колумбијском мафијом

Вашингтон је спреман да иде врло далеко у својим играма «обнове демократије», не презајући чак ни од сарадње са колумбијским криминалним бандама, изјавио је председник Венецуеле Николас Мадуро у интервјуу за РИА Новости.

Главни циљ Сједињених Америчких Држава у Венецуели је да добију њену нафту и друге ресурсе, изјавио је председник Венецуеле Николас Мадуро у интервјуу за Спутњик.

„Постоји неколико разлога. Главни разлог је добијање венецуеланске нафте, зато што имамо највеће резерве сертификоване нафте на свету. Сертификујемо највеће резерве злата на свету, имамо четвртину највећих резерви гаса на свету, имамо велике резерве дијаманата, огромне резерве воде за пиће, алуминијума, гвожђа и колтана. Ми смо сила у области енергетских, природних ресурса“, истакао је Мадуро.

Он сматра да је амерички лидер Доналд Трамп наредио колумбијским властима да га убију, а у случају да му се нешто догоди, одговорне ће бити те земље.

Мадуро је истакао да је мало вероватно да ће бити новог покушаја атентата на њега.

„Пре свега, моја судбина је у рукама Господа, ја сам хришћанин и верујем у заштиту Господа. Мене све време штити народ Венецуеле и имамо добру обавештајну службу“, објаснио је председник Венецуеле.

„Међутим, без сваке сумње, Доналд Трамп је издао наредбу да ме убију. Рекао је колумбијским властима, колумбијској мафији да ме убију. Ако ми се некад нешто догоди, онда ће Доналд Трамп и председник Колумбије Иван Дуке бити одговорни за све што ми се деси“, нагласио је Мадуро.

„У међувремену, штите ме, имамо добар систем заштите, штавише, имамо значајну заштиту — то је заштита Бога који ће ми подарити дуг живот“, рекао је Мадуро.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »