«Чувао ме меда»: Невероватна прича дечака (3) изгубљеног у шуми (ВИДЕО)

Спасиоци су пронашли Кесија Хатавеја уплетеног у трновито жбуње у округу Кравен, у америчкој држави Северној Каролини, близу места где је нестао из куће своје баке, пише ЦНН.

Он је нестао у уторак, док је температура била веома ниска, а потраге за њим су нешто касније отказане због јаке кише и јаких ветрова.

Кесија је полиција пронашла након што је један човек чуо дете како плаче и дозива мајку.

 Шериф округа Кравен Чип Хју изјавио је локалној телевизијској станици VCTI:

«Није у много речи објаснио како је био у стању да ово преживи, како је успео. Рекао је да има пријатеља у шуми који је медвед и који је све време био са њим».

Дечакове речи је поновила и његова тетка Бриана Хатавеј, која је на Фејсбуку написала: «Кеси је здрав, смеје се и прича. Рекао је да се дружио са медведом два дана. Бог му је послао пријатеља да га чува. Бог је добар Бог. Чуда се дешавају!»

Северна Каролина обилује црним медведима, који обично нису агресивни према људима, иако је нејасно да ли је онај који се спријатељио са Кесијем био стваран или производ његове маште.

На страници за прикупљање средстава, коју је породица дечака направила након што су доброчинитељи питали како да донирају новац, такође се помињу дечакове тврдње, преноси Ројтерс.

«Овај мали је данима био изгубљен у шуми по леденим температурама, киши, мрачним ноћима и ветру», написала је бака на страници, а наслов њеног текста је «Кеси и медвед».

«Рекао нам је да је његов најбољи пријатељ медвед био с њим како би му помогао да буде на сигурном», додала је она.Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »