Трагична судбина родитеља малог Хулиена: Пре две године њихов други син је престао да дише(ВИДЕО)

Спасиоци у Шпанији су након велике потраге за дечаком који је пао у бунар пронашли његово тело, објавиле су власти, а преноси ББЦ.

Родитељи настрадалог дечака / Фото: Танјуг-АП, print screen YoutubeДечак Хулиен Росело је пао у уски бунар дубок око 100 метара 13. јануара близу града Малаге. Тело је пронађено рано јутрос.

У 1:25 екипа спасиоца досегла је део бунара у којем су пронашли беживотно тело малишана — рекао је Алфонсо Родригуез Гомез де Целис, владин представник у региону Андалузија.

Иако је већ данима било јасно да је могућност да је дечак жив изразито мала, то нико није спомињао.

Спасиоци су неуморно радили говорећи како морају извући дечака. Нажалост, дечак је био мртав.

СИНА ИЗГУБИЛИ И 2017. ГОДИНЕ

То није први син којег су Хосе и Викториа, родитељи несрећног дечака, изгубили. Пре две године, пише Цорриере делла Серра, они су већ игубили једног сина.

Било је то 2017. године када је Хулен био стар неколико месеци. Њихов старији син Оливер имао је три године. Живели су у Малаги.

Оливеру је одједном позлило. Одвели су га у болницу, али доктори нису приметили ништа чудно. Вратио се кући са родитељим, а 21 дан касније, 14. маја 2017. године, Викторија је са два сина и сестром Анабел шетала плажом.У једном тренутку Оливер је престао да дише и пао је на земљу.

Умро је, касније ће се показати, од застоја срца.

Њен муж Хосе тада је био на пословном путу у Севиљи.

Викторија је, причају они који је познају, након смрти Оливера била у тешком стању. Сваки дан му је посећивала гроб, а сачувала је и све његове играчке.

Малени Хулен је тада био стар тек неколико месеци.

Сада је и он умро у страшној трагедији, а агонија је трајала данима. Сва нада нестала је кад су спасиоци извукли беживотно тело дечака.Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »