Ђурић: Обрадовић, Ђилас и Јеремић су главни косовски граничари и тарифџије

Није председник Александар Вучић поставио границе на Јарињу и Брњаку, него режим Вука Јеремића, Драгана Ђиласа и Бориса Тадића, рекао је потпредседник СНС Марко Ђурић.

Ђурић је рекао да су Обрадовић, Ђилас и Јеремић „главни косовски граничари и тарифџије“ и подсећа Обрадовића да они „нису на ти“.

„Осврните се, молим Вас, око себе и станите пред огледало. Није председник Вучић поставио границе на Јарињу и Брњаку, него режим Ваших шефова – Вука Јеремића, Драгана Ђиласа и Бориса Тадића. Управо они су поставили на Јариње и Брњак царину Косова 2011. године. Ако је неко са Весељијем, Тачијем и Харадинајем одговоран што се тамо наплаћују таксе, то сте свакако ви“, рекао је Ђурић.

Огледало Вам треба и да се подсетите какву сте нам земљу оставили Ви и Ваши шефови, рекао је Ђурић и додао да није вешт као Обрадовић у блаћењу, изругивању и ружењу.

„И то ми је уз бављење рекреацијом у слободно време вероватно мана, али нисам ни лопов као Ваши шефови, па ове зимске дане викендом проводим у Београду“, рекао је Ђурић.

Ђурић је поручио да сваког од њих може да погледа у очи увек и свуда, наводећи да већинска Србија зна добро ко су они.

„А баш Ваши заједнички шефови су ти због којих данас не смете ни да поменете да Србија има јужну покрајину, јер управо ви сте својим налогодавцима и спонзорима обећали Косово и Метохију на тањиру у замену за рушење демократски изабране власти у Србији. Али, неће вам успети“, закључио је Ђурић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »