Никодијевић: Епидемијске размере вулгарности и бесрамног изражавања политичких “лидера” опозиције

Председник Скупштине града Београда, Никола Никодијевић посетио је председницу Градске општине Савски Венац, Ирену Вујовић и осудио најбруталније нападе и увреде упућене јединој жени председници општине у Београду.

„Једина кривица Ирене Вујовић је њена убедљива победа у општини за коју опозиција сматра да је њихово упориште и то што они не могу да оспоре њене изванредне и видљиве резултате рада на Савском Венцу“, рекао је Никодијевић.

Он је истакао да серија напада на истакнуте жене нашег јавног и политичког живота, које су криве само зато што другачије мисле, поприма епидемијске размере вулгарности и бесрамног изражавања политичких лидера Савеза за промене и њихових симпатизера.

„Дужни смо да као друштво и држава у 21. веку станемо на пут овом бесчашћу и супротставимо се вербалном и сваком другом насиљу на женама.

Верујем да такав неприхватљив и увредљив речник никада неће добити подршку грађана Београда и Србије.

Ми ћемо наставити да се одлучно боримо за бољу, модернију и пристојну Србију која ће бити пример напретка и просперитета за све земље Региона“, нагласио је председник Скупштине града Никола Никодијевић.

The post Никодијевић: Епидемијске размере вулгарности и бесрамног изражавања политичких “лидера” опозиције appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »