Брука: Украјински председнички кандидат крао сувенирске капе у Давосу и јш се хвали тиме

Украјински председнички кандидат Игор Шевченко поделио је занимљиву причу која му се догодила на економском форуму у Давосу. Готово је ухапшен због крађе бесплатних капа.

Како је политичар написао на својој Фејсбук страници , организатори су учесницима догађаја припремили сувенирске капе. Капе су били бесплатне, али је број поклона ограничен тако што се могла добити једна капа по особи.

Игор Шевченко није могао да трпи таква правила, јер је обећао да ће пријатељима донети нешто из Давоса.

Председнички кандидат Украјине устао је у шест ујутро како би имао времена да добије капу. Стајао је у реду и одмах узео четири капе. Служба безбедности је приметила превару и позвала украјинског политичара на разговор.

„Вратио сам се да узмем још, али  их није било. Није  ми познато одакле  се створио стражар и скоро ме ухапсио. Рекао је да сам узео довољно и да  требао бих отићи. Али ја не бих био Украјинац да му нисам приговорио и окренуо ситуацију у своју корист ”, поносно је написао председнички кандидат Украјине.

Према Шевченку, он је био у могућности да преговара са стражом кроз «тешку дипломатију». Као резултат тога, безбедњак је чак омогућио украјинском политичару да узме још једну капу, под условом да «он то не види».

 

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »