Вујовић: Безумни напади никада ме нису дотицали нити ће

Безумни напади, попут најновијих увреда Вишекруне, никада ме нису дотицали и неће ме дотицати, јер долазе од људи који су срамота Србије и немају ниједан аргументован суд против политике СНС и Александра Вучића, рекла је данас председница општине Савски венац Ирена Вујовић.

„Претрпела сам досад већ најгоре увреде, а сада се то само наставља. Лажи и напади на мене увек су пласирани од стране истих плаћеника и политичких неистомишљеника који никада нису поседовали аргументе, већ су се искључиво служили вређањем, претњама, позивима на линч и убиство, а све са циљем да провоцирају и себи барем и на овакав наказан начин прибаве који минут медијске пажње“, рекла је Вујовић.

Људи који су острашћени јер су прошлост и срамота Србије, они који су покрали Србију и српски народ водили у пропаст, стоје иза свих ових мизогиних и шизофрених напада, наводи Ирена Вујовић.

Вујовић је рекла да јој је испод нивоа да коментарише, како каже, минорну личност попут неког Вишекруне, који кријући се у дубокој илегали на друштвеним мрежама пише најогавније увреде у име Ђиласа и његових истомишљеника.

„Нико од самозваних челника такозване опозиције није досад јавно иступио и изнео критички аргументован суд против политике и програма СНС и Александра Вучића. Због тога понављам да ме овакви безумни напади никада нису дотицали нити ће“, закључила је Вујовић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »