Руска новинарка након сусрета са Вучићем: Сад морам да видим Србију

Сад морам да видим Србију, написала је на свом твитер налогу Тина Канделаки, једна од учесница панела о медијима, у Давосу, преносећи неке од утисака о сусрету са председником Србије Александром Вучићем, такође учесником тог разговора.

Канделаки, новинарка руског ТВ Match, која на Твитеру и Инстаграму, по сопственим речима, има по два милиона пратилаца, написала је, између осталог, да се Вучић «облачи са стилом», што му је, каже, пренела.

“Упутила сам Вучићу комплимент, да има стила у облачењу, а он ми је одговорио:

Знате шта сам недавно приметио? Да су Руси постали озбиљнији, да изражајније говоре о својим политичарима, а да су новинари — праве звезде на свим друштвеним мрежама”, написала је она.

Поставила је и кратак видео на којем председник Србије говори на руском, а затим и на енглеском језику.

Каже и да је Вучић “одрадио” праву промоцију Москве и градоначелника Собјањина, јер је све убедио да обавезно морају да виде тај град и пробају традиционална јела, као што су хачапури, што је, иначе, тесто са надевом од меса које се прави у Грузији, одакле Канделаки потиче.

“А, то је само део онога што је Вучић рекао о Русији”, додала је она.

Навела је да је са председником Србије и модератором сесије, директором Ројтерса Стивеном Адлером, ћаскала пред почетак панела о друштвеним мрежама, а како кажу, сви је с правом “тролују” да је једина права звезда у Давосу с обзиром на број пратилаца.

Шаљиво је приметила да је њен улазак на панел био «изузетан», јер је на путу до свог места изгубила ципелу, а да јој се у тој ситуацији нашао управо Вучић, који је, стицајем околности, био иза ње.

“Сад морам да идем у Србију, тим пре што тамо нисам никад била”, закључила је Канделаки и поделила са пратиоцима на Твитеру.

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »