Томић: Стати на пут хистерији промашених политичара у покушају

Народна посланица Александра Томић затражила је данас да све институције у Србији оштро реагују и заштите људска права свих жена које раде у медијима, које часно и професионално раде свој посао и у другим браншама, као и да заштите жене које су предмет најприземнијих напада зато што подржавају политику Александра Вучића и СНС, од сваког вида насиља пропалих експонената политике која је уништила Србију до 2012. године.

„До када ће Србија да буде жртва говора мржње и вербалног и физичког насиља Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и Трифуновића, над свим женама које другачије мисле од њих?“ пита Томић.

Томић је додала да је у опозицији постао свакодневни манир да се најгорим увредама и гадостима на друштвеним мрежама квалификују премијерка, председница Народне Скупштине, министарке, посланице, а сада су то новинарке и све жене, генерално, које би се супротставиле овом „лудилу“ – „жене које су ти “велики лидери“ некаквог савеза прво тукли, а сада их називају курвама“.

„Грађани Србије препознају како би будућност изгледала ако би овакав “Савез за насиље“ преузео да поново уништава Србију, коју су већ једном опустошили. Заштита људских права жена, по различитим питањима, за њих не би ни постојала у друштву, зато и нису мерили степен насиља над женама до 2012. Потребно је да Србија јавно осуди овакве појаве у друштву и да се стане на пут овој политичкој хистерији промашених политичара у покушају“, закључила је Томић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »