Михајловић: Ђилас вређа све који не мисле као он

Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић каже да између грађана који протестују и бившег градоначелника Београда Драгана Ђиласа и осталих из Савеза за Србију постоји непремостив јаз, јер грађани не желе да их предводе политичари које памте по злоупотреби власти и личном богаћењу.

„Кад говори о кули власти саграђеној на страху, лажима, медијима, парама, криминалу, Ђилас заправо описује начин на који су владали он и његови данашњи сарадници из Савеза за Србију, и грађани су јасно рекли да не желе да их такви политичари предводе јер би их такви политичари вратили у прошлост“, каже Михајловић.

Додаје да грађани нису заборавили да је његова политика опљачкала њихове родитеље и отерала велики број људи у сиромаштво.

„За Ђиласа слобода мишљења је право да вређа све који не мисле као он, макар то били и грађани којима се придружио у протестној шетњи и чије интересе наводно брани и заступа“, констатовала је Михајловић.

 

Обрадовић позива на пристојност, а највише вређа

Михајловић је рекла да је апсурдно да лидер Двери Бошко Обрадовић, који, како каже, највише користи увреде и насилне испаде против неистомишљеника, говори о нормалности и позива на пристојну комуникацију у друштву.

„Ако Бошко Обрадовић мисли да га неко схвати озбиљно треба прво да престане да вређа и прети где год се појави, а посебно женама, које су најчешћа мета његових испада. Да ли је то нормална Србија за коју се Савез за Србију залаже?“, упитала је Михајловић.

Михајловић је приметила да лидери Савеза за Србију стално помињу „ресетовање“, те поручила да би најбоље било да пођу од себе и свог понашања, јер смо од њих, како је навела, до сада могли да чујемо само увреде и позиве на насиље.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »