Маловић: Не чују и не виде свакодневне изливе насиља и мржње

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 21.01.2019.

 

Владанка Маловић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Питам представнике свих надлежних органа и институција шта треба да се догоди да би се њихова височанства огласила и недвосмислено осудила свакодневно насиље представника Ђиласовог, Јеремићевог и Обрадовићевог савеза?

Да ли је, уважена господо, из свих области друштвеног живота, вама онако баш по мери када представници овог истог савеза председника Србије називају Адолфом Хитлером, као што је то вечерас урадио Сергеј Трифуновић, или када на најболеснији начин прете његовој малолетној ћерки?

Да ли је, уважена господо, који се борите за поштовање Устава, закона… вама симпатично када представници овог савеза позивају да се председница Владе силује, или када председницу Скупштине физички нападају и називају „фуксом“?

Да ли је свима вама, душебрижницима, који се толико бринете за поштовања људских права, нормално када се новинарке пребијају и називају „курветинама“ од стране, гле чуда, представника истог тог савеза?

По којим ви то мерилима оцењујете ко заслужује вашу пажњу и реакцију да буде заштићен, и откад се то, уважена господо, они који физички угрожавају, прете и псују нечију „педерску мајку“ изједначавају са њиховим жртвама и унапред аболирају од сваке санкције?

Да ли сте, уважена господо, оглувели или ослепели па не чујете и не видите свакодневне изливе насиља и мржње или се баш толико плашите „батине“ Драгана Ђиласа, Вука Јеремића и Бошка Обрадовића?

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »