Оде Мило низ воду: После америчког «Блумберга» и аустријски «Стандард» негативно о Ђукановићу

Уочљиво је да западни медији све чешће у негативном контексту пишу о председнику Црне Горе, и шефу ДПС-а, Милу Ђукановићу.

Мило Ђукановић Фото: Танјуг

Аустријски „Стандард“, у издању за Немачку, објавио је текст под називом „Стари пријатељи, претећи видео на Инстаграму, и много новца у Црној Гори“.

У свом осврту, они су објавили да банкар под притиском угрожава режим у Црној Гори. Они су кроз текст навели и пар објава са Инстаграм налога Душка Кнежевића, истичући на крају да корупција у Црној Гори није неуобичајена, наводи портал „ИН4С“.

Тај портал подсећа да је у суботу објавио осврт америчког „Блумберга“, који у тексту пише да хапшење Медојевића долази у кључно време за бившу југословенску републику коју описује као “западњачки насип” у региону који још увек осећа утицај Русије — Црна Гора иако чланица НАТО, окружена је државама попут БиХ и Србије које су укључене у “натезању око утицаја”.

„Медојевићево хапшење указује на политички систем који карактерише лична моћ, а не владавина права“, рекао је Тимоти Лес, вођа пројекта Форума за геополитику на Универзитету у Кембриџу путем имејла.

(ИН4С)

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »