Из Думе стигао коментар на предлог естонског новинара да се ракетама уништи Петербург: треба проверити да ли је све у реду са његовом главом

Естонски новинар који је позвао на распоређивање ракета у земљи усмерених на Санкт Петербург, треба проверити са медицинског стајалишта, изјавио је Андреи Красов, први заменик шефа Одбора за одбрану Државне думе.

Естонски новинар Вахур Коритс позвао је на распоређивање ракета на територији његове земље које би биле у стању да  изведу удар на Санкт Петербург, као и на куповину војних бродова како би се онеспособила руска трговачка флота, преноси Спутник Естонија .

Новинара, највјероватније, треба проверити са медицинске тачке гледишта, ако је све у реду с његовом главом. Доиста, такве изјаве, тим више што је  припадник новинарске заједнице наших суседа, неће довести до нормалних односа <…> Потребно је озбиљно размотрити да ли је он у стању да ради свој посао. «

Парламентарац је додао да су балтичке земље и Пољска увиек биле «авангардне» земаље које су се трудиле да оцрне Русију и њену политику.

«Није изненађујуће да ове земље сада долазе са новим маничним идејама о стављању таквог оружја и опреме тако да,као што је он (новинар) рекао, буду спремне да изведу удар на Санкт Петербург «,  рекао је Красов.

Посланик је нагласио да је Русија светски поредак, стабилност и безбедност.

 

 

 

 

 

 

 

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »