Весић: Путинова посета тријумф Вучићеве спољне политике

Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да је десетине хиљада грађана дошло данас да поздрави председника Русије Владимира Путина и Србије Александра Вучића и да покажу колико је важно да Србија остане слободна и независна земља која сама одлучује о својој судбини.

„Посета председника Путина Србији представља још један тријумф међународне политике председника Вучића који је успео да за нашу малу земљу обезбеди важну улогу и велико поштовање у међународној заједници“, рекао је Весић који заједно са својим пријатељима и сарадницима учествује у шетњи од Палате Албаније до Храма Св. Саве која се одржава у част посете руског председника.

Весић је рекао да у шетњи учествује десетине хиљада грађанки и грађана Београда и Србије.

Весић је истакао и да Србија данас треба да буде поносна, јер у нашу земљу од како је води Вучић, поново долазе најважнији светски државници од председника Русије, Кине или Француске.

„Посебно је важно што сваки међународни контакт председник Вучић користи да потпише што више привредних споразума који обезбеђују инвестиције у нашу земљу“, рекао је Весић.

Весић је истакао да то значи више радних места и бржи економски развој наше земље.

„Зато је данас на улицама нашег града тако много грађанки и грађана Београда и Србије јер људи желе да поздраве нови економски и политички узлет Србије коју сви у свету поштују па и они који нас не подржавају. Посета председника Путина је доказ да је тако“, поручио је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »