У ЦЕНТАР Запад уз Вучића, а опозиција би да га руши новим 5.октобром (др Дејан Мировић)

У ЦЕНТАР Запад уз Вучића, а опозиција би да га руши новим 5.октобром (др Дејан Мировић)
Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је ванредни професор Правног факултета, Приштинског универзитета, измештеног у Северној Косовској Митровици др Дејан Мировић. Тема емисије је била повезаност режима Мила Ђукановића у Црној Гори са режимом Александра Вучића у Србији.
#Центар, #ДејанМировиц, #ДејанПетар
У емисији се још говорило и о забрани уласка др Дејану Мировићу у црногорску државу иако му је Црна Гора отаџбина (00:01:00), о (не)одласку на РТС и снази подгоричког режима у Београду (00:12:00), о могућем сукобу Душка Марковића са Милом Ђукановићу, о племенскимој подели међу Црногорцима и како НАТО контролише Црну Гору (00:19:00), о Голом отоку и србофобији у Црној Гори (00:23:00), о међународном праву и Бриселском споразуму (00:27:00), о царинском рату између Београда и Приштине и како у 40 амбасада Србија представља и Црну Гору у свету (00:35:00), о међународним уговорима Србије са Еу и о убиству Оливера Ивановића (00:40:00), о Резолуцији1244 и руском ставу према решавању косовског проблема (00:53:00), као и о односу српске опозиције према Русији и НАТО и како странци успостављају власт у Србији (01:02:00), односно о Маракешком споразуму и савезу Дјукановић-Вучић (01:09:00).

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.Source: Паланка на вези Г+ (http://feeds.feedburner.com/gppalankaonline, https://gzajednicavestinewsnovosti.page.link/vestinewsnovosti)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »