Антић: Савез за Србију хоће рад у Скупштини да замени улицом

Поводом најаве потпредседника Народне Странке Николе Јовановића, да одборничка група Савеза за Србију неће учествовати у раду парламента Београда док трају протести опозиције, огласио се министар у Влади Републике Србије и високи функционер СПС, Александар Антић.
– Коалиција око Драгана Ђиласа и Вука Јеремића није издржала ни годину дана и најављује напуштање парламентарног живота, иако је то добила као обавезу од једног броја грађана Београда. Њихова нервоза и љутња због тешког изборног пораза у марту прошле године постала им је неподношљива, а нарочито им је неподношљиво сазнање да су сада још даље од остварења сна о доласку на власт. Намера Савеза за Србију да рад у Скупштини града Београда замени за улицу коначна је потврда да ова група нема никакву политику, нити жељу да ради на побољшању живота у главном граду. Они су тиме окренули леђа својим суграђанима, који су их послали у парламент да заступају њихове интересе.
Да улица може да донесе било какво решење од интереса за грађане, парламент не би ни постојао, али то прво правило демократије не желе да прихвате у савезу Ђиласа и Јеремића. Изласком из Скупштине Београда показују да немају политику, ни вољу да се њоме баве, нити да имају поштовање према грађанима који су за њих гласали. Њихова политика се свела на улицу, буку и демагошке пароле од чега грађани немају баш никакву корист. Скупштина града Београда ће, као и до сада, савесно и одговорно доносити одлуке за стално унапређивање живота у главном граду, са или без одборника Савеза за Србију, јер то јој дужност коју је добила од огромне већине Београђана – рекао је Антић.

Извор: Република

фото: Блиц

The post Антић: Савез за Србију хоће рад у Скупштини да замени улицом appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »