Ђурић: Бошко Обрадовић вређа интелигенцију грађана и ружи слику о Србији

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 13.01.2019.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Бошко Обрадовић нека слободно настави да глуми политичког лидера, али га молим да то ради сам за себе пред огледалом, уместо што вређа интелигенцију грађана и ружи слику о Србији.

Трагикомично је када највећи поклоник лика и дела једног фашисте пише лидеру државе која је оличење антифашизма, и то у потказивачком тону, управо онако како је Димитрије Љотић, политички идол Бошка Обрадовића своје сународнике родољубе и антифашисте денунцирао нацистима.

Обраћање Љотићевца Бошка Обрадовића председнику Руске Федерације Владимиру Путину је осим тога неукусно и због тога што се великим светским државницима не обраћа отвореним писмима и памфлетима, чиме је Обрадовић још једном доказао да сваки председник месне заједнице има више политичког такта од њега.

Обрадовић у свом непримереном и изнад свега лажовском обраћању имплицира да је председник Путин необавештен о политичким приликама у Србији и да је свом колеги Александру Вучићу доделио престижно руско одликовање грешком, и да је оно можда требало да буде додељено НАТО промотерима попут Обрадовића, Јеремића или Ђиласа.

Обрадовић у свом детињем поимању политике мисли да када цитира Џорџа Вашингтона или пише Владимиру Путину и сам помало постаје већи и важнији, али заправо само показује колико је мали и безначајан.

На крају, велика је срамота што неко ко се издаје за српског политичара чини све да из пуке злобе и штеточинских побуда поквари утисак о величанственом дочеку који ће грађани Србије приредити за председника пријатељског и братског руског народа.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »