Borba protiv kriminala mora da krene od vrha

Savez za Srbiju podržava hapšenja svih koji su umešani u bilo koja kriminalna dela, kao i oštriju kaznenu politiku prema tim licima. Iskreno se nadamo da se ova akcija neće završiti kao hapšenje Dragoslava Kosmajca, koga je Aleksandar Vučić nazvao najvećim narkodilerom i čovekom čije ime niko ne sme da pomene. Posle velike medijske kampanje, on je na kraju pušten iz pritvora, a da ni optužnica za ta dela nije podignuta.

Ukoliko je borba protiv kriminala iskrena, neophodno je da krene od vrha, makar se on zvao i Pančićev vrh. To bi značilo da narednih dana budu uhapšeni najveći kriminalci u Srbiji koji upravljaju tržištem narkotika, iznudama, otimanjem firmi, premlaćivanjem ljudi tokom izbornog procesa i koji su umešani i u ubistva širom Srbije, uključujući i sever Kosova i Metohije.

Ako se to ne dogodi, ako osobe poput Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića ostanu na svojim mestima, sva ova hapšenja će biti samo još jedna propagandna akcija režima koja neće doprineti većoj bezbednosti građana Srbije.

Ova vest Borba protiv kriminala mora da krene od vrha je objavljena na Savez za Srbiju.

Source: Савез за Србију (https://savez-za-srbiju.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »