Данијел Игрец: «Македонија је мртва, живела велика Албанија!»

Македонско Собрање усвојило је уставне измене, предвиђене Преспанским споразумом.

Добили смо новог комшију — великоалбанску «Северну Македонију».

Пљуште честитке из Брисела — седишта окупационих господара који су кумовали «историјском споразуму» који је означио почетак краја Македоније. Јенса Столтенберга, Ангелу Меркел и Федерику Могерини не занима што је преко 70% Македонаца рекло не издаји земље — њима су пуна уста демократије само по потреби, а вечерас потребе за демократијом нема. Вечерас слави безакоње.

Албанци задовољно трљају руке — Македонија је управо срушила Устав — једини преостали темељ на којем је почивала њена самосталност и који је уједно био и последњи браник пред насртајима великоалбанских и атлантистичких звери.

Македонија је мртва, њено утапање у НАТО мочвару само је још питање времена, а источна граница «Велике Албаније» постаје све видљивија.

Пад Скопља у руке непријатеља само је још једно озбиљно упозорење руководству у Србији куда може да нас одведе «западњачка река» ако будемо и даље покушавали да по сваку државну и националну цену у њој запливамо. Њен ток је једносмеран и он преко «историјског споразума са Приштином» по бриселском моделу води у коначни губитак Косова и Метохије и трајно сакаћење Србије — до њеног потпуног нестанка.

Уразумимо се!

Фејсбук профил Данијел Игрец

Source: Информативна агенција NewsFront (https://srb.news-front.info)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »