Никодијевић: Ђилас је покушао да буде духовит

Никола Никодијевић је у укључењу у Јутарњи програм ТВ Прва, на коментаре Драгана Ђиласа да је мост Газела, који чисти Република, мање очишћен од других улица у граду које чисте „Београд пут” и да скоро да „другачији снег” пада на Газели, одговорио да је Ђилас покушао да буде духовит, али да када су озбиљне ситуације као што је сада, нема места за неозбиљним пошалицама.

– Памтим пре десет година како је Београд био очишћен и да је ауто-пут био затваран због снега као и да су позивали грађане да добровољно чисте снег и да је било 11 хиљада пријављених који су радили за дневницу јер градске службе нису могле да очисте град – подсетио је он и нагласио да не би требало да се правимо да је све било идеално кад је Ђилас био градоначелник.

Он је нагласио да су сада главне градске саобраћајнице и мост Газела очишћени и проходни и да се на томе много ради и да систем функционише.

Никодијевић је нагласио и да је сада на реду да се очисте улице другог приоритета у року од 48 сати.

Очекујем да ће до сутра поподне бити очишћене све улице другог приоритета. У граду све добро функционише и када је у питању снабдевање топлотном енергијом. Нема кварова, сем једном већег квара од пре три дана који је успешно отклоњен – рекао је Никодијевић.

Генерално град добро функционише, службе раде на квалитетан начин свој посао, а од престанка снега до јутрос, до кретања градског превоза, очишћене су улице првог приоритета, рекао је председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић у укључењу у јутарњи програм Прве телевизије.

– Дугујемо захваност свим људима који раде у зимској служби, „Београд путу”, „Градском зеленилу” „Чистоћи” и „Београдским електранама”, јер заиста улажу огромне напоре да би се живот у Београду несметано одвијао у овим отежаним временским околностима – рекао је Никодијевић.

Извор: Беоинфо

The post Никодијевић: Ђилас је покушао да буде духовит appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »