Ђурић: Јеремић је аватар старог режима који је уништио Србију

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 11.01.2019.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Вук Јеремић је аватар старог режима који је уништио Србију и лутак са командом на кончиће жуте тајкунске олигархије која би поново да сише економију Србије и новце српских пореских обвезника.

За сваку тврдњу и политички напад Вука Јеремића на Владу Србије и председника Александра Вучића испоставило се да је лаж, али то га није поколебало у решености да грађане настави да обмањује и трује најбесмисленијим тврдњама и предвиђањима, чији је једини циљ да у јавности изазове смутње и неспокој.

Јеремић се претворио у главног глумца бизарног политичког ријалити програма, који покушава да сам и продуцира и режира, а једини начин да се нормалан и пристојан човек одупре његовим изливима мржње и примитивизма јесте игнорисање. 

Овога пута не могу да му оћутим, будући да сам згрожен све вулгарнијим језиком и политичким манирима Вука Јеремића, којима свакодневно загађује јавни простор и доказује да он није никакав политички лидер, већ најобичнији простак. 

„Таблоид“ је управо најприкладније место за изношење Јеремићевих простаклука, јер он је постао таблоидни политичар, и у природној је симбиози са људима чији је новинарски врхунац клеветање, измишљање завера, сексуалних афера и исцртавање мета на челу демократски изабраних представника власти Србије.

Јеремић би, уместо што изиграва политичког пајаца, требало да одговори на неколико озбиљних питања: Колико је и за које намене добио новца од Катара и контроверзног бизнисмена Патрика Хоа? Зашто је, као министар спољних послова, готово уништио капацитете за одбрану суверенитета и територијалног интегритета сопствене земље поразом пред Међународним судом правде и измештањем дијалога о Косову и Метохији из Уједињених нација на терен Европске уније?

Јеремић ће морати да положи политичке, а можда и неке друге рачуне за сву штету коју је направио, и неће му помоћи то што сада лакрдијашким понашањем покушава да се вади на неурачунљивост.


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »