Ђурић: Вук Јеремић има задатак да ослаби Србе у БиХ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 04.01.2019.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

 

Небројено пута осведочени лажов Вук Јеремић не задовољава се прављењем смутњи и ширењем панике у Србији, већ је решио да семе неспокоја и раздора засеје и међу напаћеним Србима са друге стране Дрине.

Шеик из Гармишпартенкирхена Вук Јеремић, као прави стипендиста појединих кругова у Катару, очито има задатак да ослаби Србе у Босни и Херцеговини и њихову несаломиву одлучност да се боре против прекрајања Дејтонског споразума и унитаризације којом би изгубили сва колективна права.

Јеремић на исти начин покушава да ослаби и Србе на Косову и Метохији, јер иза његових напада на Александра Вучића, очигледно се крије много подлија намера да, по задатку који му је неко други дао, на сваки начин спречи да се Срби окупе иза заједничког националног интереса.

Лажи да председник Александар Вучић намерава да тргује српским земљама и интересима због опстанка на власти проистекле су из Јеремићевог болесног поимања политике као средства за богаћење и задовољавање најнижих страсти и апетита.

Јаремић, као и обично полазeћи од себе, верујe да сви људи који се баве политиком подједнако не маре за јавни и национални интерес.

Председник Вучић и Српска напредна странка заувек су ставили тачку на мрачну епоху српске историје у којој су људи попут Јеремића имали и моћ и дрскост да уништавају саме темеље српске самосталности и постојања српске државе.

Јеремића на власт никада више неће вратити ни Патрик Хо, ни паре појединих катарских кругова, ни његова болесна амбиција, нити морбидна мржња према свему српском, јер грађани као на длану виде и прозиру његове бедне намере.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »