Гојковић: Да остваримо визију будућности коју желимо

Председница Народне скупштине Маја Гојковић честитала је грађанима Нову годину, уз поруку да треба уложити све снаге и знање како бисмо у наредној години остварили визију будућности коју желимо.

Гојковић је оценила је да је година за нама била успешна, јер смо, како каже, великим радом и трудом, заједно успели да превазиђемо многе тешкоће и да осигурамо стабилност, економски раст и развој наше државе, што је потврђено и усвајањем развојног буџета за 2019. годину.

„Верујем да зато у нову годину можемо ући са оптимизмом, свесни значаја даљег рада на свим овим важним питањима за наше грађане, као и свих будућих изазова у сложеним политичким и економским околностима у региону, Европи и свету“, поручила је Гојковић.

Зато су, како каже, најважнији задаци који стоје пред Србијом у 2019. години управо очување мира и стабилности у читавом региону и осигуравање економског напретка.

„Морамо да уложимо све своје снаге и знање како би у новој години остварили визију будућности коју желимо и којој се надамо. На личном плану, грађанима Србије желим да 2019. година доносе пуно здравља, среће и успеха, као и да празнике проведу са својим најближим. Срећна нова 2019. година“, поручила је Гојковић.

 

 

 

Извор: Танјуг


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »