Ивица Дачић и Антић на традиционалном новогодишњем коктелу у Јагодини

У јагодинској спортској хали, синоћ је одржан традиционални новогодишњи коктел, који организује председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма.

Поред 6500 грађана, новогодишњем коктелу у Јагодини присуствовали су и први потпредседник Владе и министар спољних послова Србије Ивица Дачић и министар рударства и енергетике Александар Антић.

Овом приликом, Ивица Дачић, који је и председник СПС истакао је да на новогодшњем коктелу у Јагодини има више људи него што неке партије имају чланова.

“На крају ове године можемо рећи да смо успешно завршили 2018. годину што се тиче спољне политике Србије и борбе за одбрану државних и националних интереса. Успели смо да вратимо питање Косова и Метохије на дневни ред на начин да се не може донети трајно решење без сагласности Србије. Такође, успели смо да 12 земаља повуче признање једнострано проглашене независности Косова и тиме смо показали да та ствар није завршена и показали смо да су правда и истина јачи од силе. Будите уверени да то питање нећемо испустити из руку и да Србија неће поклекнути пред разним ултиматумима и уценама да Србија призна независност Косова. Наша је жеља да да наш народ више никада не ратује. Србији су потребне победе, али победе у отварању фабрика, нових радних места, победе у школству, здравству, победе за живот. Ми данас имамо одличне међународне односе и са великом љубављу чекамо руског председника Владимира Путина 17. јануара. За све то Србији је неопходна политичка стабилност и зато се ми и Јединствена Србија боримо заједно са Српском напредном странком и Александром Вучићем” рекао је Дачић.

Драган Марковић Палма је истакао да је Јагодина једини град у Србији, где када се организује новогодишњи коктел, дођу и обични људи, пољопривредници, пензионери, радници, студенти…

“Ивица Дачић, Александар Антић и ја смо обични људи и није нас функција променила и никада нећемо отићи од вас и никада нећемо престати да водимо рачуна о вама” , поручио је присутнима председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма.

The post Ивица Дачић и Антић на традиционалном новогодишњем коктелу у Јагодини appeared first on Социјалистичка партија Србије.

Source: Социјалистичка партија Србије (http://www.sps.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »