Вучевић: Лидери СЗС су још једном доказали да су они ти од којих треба ослободити медије

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 27.12.2018.

 

Милош Вучевић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Насловне страна медија који су под контролом осведочених лопова, управо су одраз у огледалу Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и осталих црнокошуљаша српске политике.То је оно што они желе Србији, након економског геноцида који су годинама спроводили над грађанима, и не знам ког већ по реду изборног дебакла.

Шта рећи о онима за које су спортски стадиони асоцијација на логоре смрти, осим да су се погубили у политичком самртном ропцу.Нису они том, још једном огавном карикатуром на насловној страни увредили само грађане Србије. Они су увредили цео регион. И Бугаре, и Румуне, и Грке. Они су увредили и живот, и напредак и будућност наше деце.

По ко зна који пут апелујем на надлежне државне органе, на медијска удружења, на цивилне организације да санкционишу и зауставе овакву пропаганду вређања и омаловажавања политичких неистомишљеника, да већ једном спрече ширење мржње кроз алудирање на периоде цивилизацијски неприхватљивих идеологија, да спрече лопове да се крију иза насловних страна медија којима диктирају овакве гадости, а што је далеко од новинарства и никако не представља слободу изражавања, већ је одраз болесне мржње и фрустрација лидера савеза за силовање и вешање.

Доказали су још једном да су управо они ти од којих треба ослободити медије, а нека себи слободно праве те Пиночеове стадионе“, на којима ће да се међусобно обрачунавају и боре за то ко ће бити главни у том њиховом савезу.

Наравно да лопови не могу да поднесу то што Србија, на челу са Александром Вучићем, незаустављиво напредује, што је незапосленост на историјском минимуму, што је јавни дуг све мањи, плате све веће, а инвеститора све више, јер Ђиласи, Јеремићи, Обрадовићи за државу и народ никад нису ни марили, већ и искључиво само за своје позамашне џепове у које су ставили преко 500 милиона евра народних пара.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка


Source: Српска напредна странка (https://www.sns.org.rs)

Подели:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »